October 6, 2024

God söndag alla!

Bra höst har vi på gång. Tänkte outa några personer och liknande som är med och smider, knuffar på och säger emot rörande utmärkelsen Heartworn.

Per Brilioth. Redan vid vårat första möte för ca ett år sedan var det något med Per som fick mig att för honom vilja presentera idén om att skänka en gitarr till ett bra ändamål. Jag tror jag sökte lite stödhjul för att sjösätta det hela. Per nappade och erbjöd sig att hjälpa till om det var något jag undrade eller ville förstå. Utan Per hade Heartworn-24 aldrig varit, det hade fortfarande bara varit en tanke i mitt huvud. Alltså, Per: bollplank, källa till idéer, vän, musikälskare, påskjutare etc. Tack!

Abbas Salehi. Vän sedan innan Jesus föddes. Smart och behövlig bromspedal/gaspedal för min skenande/slöa hjärna. Tack!

Stina Berge  (aka Stina-Stenhård. Uttalas bäst snabbt, som ett brådskande dubbelnamn). För något år sedan tog jag med mig tankefröet till detta projekt och åkte hem till kamraterna Stina och hennes gubbe HC Nygårdh (ja, samma HC som är med i juryn). Ett perfekt gäng på två personer och någon katt mötte jag i deras kök där jag presenterade hela grejen. Där vid köksbordet började bra och dåliga idéer fara runt. Där planterades då fröet som nu några år senare är en grej för den som vill att ta del i. Stina & HC, tack!

Samlings-tack. All som delar och peppar. Helt grymt! Ni som hör av er och vill bidra med era kunskaper och tjänster!!! Så stort❤️!

Pet Sounds (the skivaffären), Skånegatan 53. Tanken är att de år jag får den aktuella gitarren klar i tid så kommer den displayas i skivbutiken fram till kvällen då mottagare presenteras. Kan bli lite tight i år dock…

Pet Sounds Bar, Stadsgården 6. Äntligen en bar som heter Pet Sounds igen! Tydligen har dom smygöppnat för lunchservering och planerar full öppning någon gång i november. Här tänker jag att vi i januari/februari ställer till en fin kväll med livemusik, häng och presentation av årets mottagare. Det vore ju oerhört kul om Du ville kan komma! Info om detta kommer på internet framåt.

Den fina loggan som går att beskåda på www.heartworn.se är gjord av den eminente Pär Wickholm! Tack.

Just sidan www.heartworn.se är ihopskruvad av Nicke Forsberg! Tack för det.

Snälla! Fortsätt dela och nominera. Den ni nominerar behöver ej vara någon ni känner. Det kan vara någon ni hört eller läst om som gjort något inspirerande eller bra!

Allt är ok!

David