Uppdate Heartworn-24!

August 31, 2024

Hej kära ni!

Oj så många nomineringar det vällt in! Så fint att läsa orden från er, det gör mig glatt tårögd. Kunde jag så skulle 1000 eller fler gitarrer delas ut. Tack för det och fortsätt gärna sprida ordet och www.heartworn.se.

Jag kommer här, i den takt det hela går framåt presentera människor som är involverade. Så som jurymedlemmar, samt vänner som bidrar med idéer och får mig att äntligen göra detta. Idén har funnits i många år men jag behövde lite pepp för att sjösätta det hela. Jag är superglad för alla delningar och positiva tillrop.

Tillsammans låter vi väl 2024 ha sin gång, sen ordnar vi en kväll på mysigt ställe dit den som vill är välkommen att gratulera mottagaren av årets Heartworn. Mer info om vart och när kommer på den worlda widea webben när det närmar sig. Men det blir ju i början på det nya året som kommer efter detta.

Också. Jag kommer framåt låta er följa tillverkningen av årets gitarr i form av bilder och kanske något videoklipp. Just nu går jag i tankar om hur jag ska designa instrumentet för att det ska bli så rart som jag vill.

Detta är ju uppstarten på något jag hoppas kunna bli återkommande för en lång tid framöver. Jag skulle älska bra idéer och tips runt allt som har med Hall of Heartworn att göra. Det är ju allas grej det här.

Så, ”håll höjd” som några vänner i fin orkester sjunger och glöm inte bort att sprida ordet!

Tack, David Sundberg