Heartworn 2024

August 26, 2024

Heartworn

I en tid där medmänsklighet och oegennytta inte är de högst skattade egenskaperna vill jag instifta en återkommande utmärkelse till någon som lyft blicken och gjort sin del av världen till en varmare och bättre plats. En vardagshjälte som gjort något fint för någon annan eller för samhället. Någon som inte först och främst lyft sig själv.

Heartworn är namnet på en serie av gitarrer jag bygger i min verkstad. Just en sådan, en handbyggd gitarr, är vad jag vill ge en person som kanske inte blir så uppmärksammad i sina gärningar. Tanken är att ni, folket, ska kunna nominera personer ni tycker är värda ljus och uppskattning.

Så klart behöver den nominerade personen ej vara aktivt musicerande. Det finns alltid plats för musik. Att börja lära sig spela på, sälja instrumentet eller skänka bort det, är alla mycket goda alternativ.

Från mitt lilla hörn av livet hoppas jag att vi tillsammans kan blåsa luft under vingarna för denna utmärkelse och med det bidra till ett varmare samhällsklimat. Så, dela gärna, om och om igen. Tack!

Läs mer på www.heartworn.se

Vänligen,
David Sundberg
Gitarrbyggarmästare